MJO Nieuws

MJO Invites the Limburg Real Book een groot succes

MJO Invites the Limburg Real Book een groot succes

We hadden zondag 8 januari 2023 een super-editie van onze MJO Invites. Het was dan ook best speciaal aangezien het over de lancering van The Limburg Real Book ging. Zowel de schouwburg als het Muzecafé zaten afgeladen vol met muziekliefhebbers, muzikanten en componisten. Aansluitend volgde nog een uitstekend concert van Peter Willems en zijn band (waar ook onze @tavojaramillo met meespeelde) en een supertoffe jamsessie met nog meer werk uit het Real Book. Wij hebben heel hard genoten!
Geniet zeker nog even mee met (een klein deel van) de foto's die Johan Vanstraelen voor ons maakte.

Contact

Meer info?

Lieven Cambré

Administratief adres

  • Kleine Venstraat 11, 3550 Heusden-Zolder (B)

Onze thuisbasis

  • CC Muze, Marktplein 3, 3550 Heusden-Zolder (B)