MJO Invites

Muze Jazz Orchestra

Een orkestlid nodigt uit

logo MJO Invites

Al van bij het ontstaan van het Muze Jazz Orchestra was het onze missie om het gedachtengoed en het spelplezier van Jazz zo breed mogelijk naar buiten te dragen. Eén van de grootste pijlers daarbij is al die tijd onze ‘MJO Invites…’ geweest.  

Iedere eerste zondag van de maand (met uitzondering van juli en augustus) kan je hiervoor terecht in het Muzecafé, nog steeds het gezelligste café van Heusden-Zolder en omstreken, verbonden aan het Cultuurcentrum van Heusden-Zolder: Muze. Eugenie Matei is al van in het begin onze vaste host en we zijn hem dan ook erg dankbaar voor de fijne ontvangst op deze zondagavonden.  

Het concept van de ‘MJO Invites…’ is dat één van onze orkestleden centraal staat die avond. Hij of zij nodigt dan ofwel een aantal vrienden-muzikanten uit voor een gelegenheidsensemble ofwel een band of groep waar hij/zij al een tijd vast lid van is. Dit zorgt steevast voor een fijne energie!

Drie maal per jaar speelt het hele orkest en ook dat zorgt altijd voor een goed gevulde zaal en veel toffe feedback van het publiek…

De concerten zijn altijd gratis. In plaats van inkom te vragen gaan we wel iedere keer rond met Jazzy The Jazzpig, waarin je een vrijwillige bijdrage kan droppen. Hiermee kunnen we toch ook onze werking wat blijven financiëren…

In onze agenda kan je alle reeds geplande concerten en dus ook de Invites gaan opzoeken.

Op al die jaren hebben we natuurlijk ook een mooie backlog van beelden verzameld. Geniet alvast mee van de sfeer!

Tot op de volgende MJO Invites !

Contact

Meer info?

Lieven Cambré

Administratief adres

  • Kleine Venstraat 11, 3550 Heusden-Zolder (B)

Onze thuisbasis

  • CC Muze, Marktplein 3, 3550 Heusden-Zolder (B)